Home
Header PNT

Asyra® bioenergetic scan
Met behulp van de Asyra maken we een overzicht van je huidige gezondheidssituatie. Dit levert informatie op het gebied van erfelijke factoren, mentale status, werk- en sportbelasting, beweging en huidige eetpatroon.
Daarna bepalen we welke wijzigingen er nodig zijn om te bereiken dat je je beter gaat voelen. Deze wijzigingen kunnen betrekking hebben op je activiteiten, je gedachten en je voeding. Ter ondersteuning op je pad naar een betere gezondheid maken we homeopatische middelen.

Wat is Bio-energetica
Bio-energetica gaat uit van energetische stromen en trillingen in het lichaam. Bij een gezond lichaam zullen deze trillingen ongestoord hun werk doen en het lichaam in balans houden. Maar bij een verstoring door welke oorzaak dan ook, kunnen de trillingen ontregeld worden waardoor er blokkades ontstaan, die voor klachten kunnen zorgen. Als de blokkade lang duurt en niet wordt opgelost, verdiept het zich in het systeem en is er een grotere kans op een serieuze ziekte.

Hoe werkt de Asyra
We meten de biologische energie die door ieder levend wezen stroomt. Het is dezelfde energie als waar acupuncturisten en homeopaten mee werken. Het betreft in feite elektromagnetische frequenties die door je bindweefsel stromen, op plekken waar de weerstand daarvoor wat lager is. Die plekken noemen we meridianen, energiestromen dus.
Onderzoek door vele wetenschappers heeft aangetoond dat deze stroming een belangrijke regulator is van lichaamsprocessen, in feite stuurt het weer je neurologische en hormonale regulatie aan.
Aangezien het frequenties (golfpatronen dus) betreft, zijn ze beïnvloedbaar met andere frequenties (interferentie). De Asyra bevat een database met meer dan 100.000 frequenties, en kan beoordelen welke frequenties een positieve invloed hebben op jouw meridianen. Nadat de Asyra de juiste frequenties heeft uitgezocht, kunnen deze op de cliënt worden overgebracht, onder anderen middels homeopathische druppels. Daarmee brengen we de cliënt dus weer in balans.
Het meten en behandelen gaat volstrekt pijnloos en ook vlot, binnen een paar minuten is er een test gedraaid. Er hoeft geen kleding uit.

Ten slotte kan de Asyra een advies leveren om massage- voetreflex-, shiatsu-, of acupunctuurbehandelingen te ondergaan.


 
  View Wim De Bruin's profile on LinkedIn www.nrchi.nl - praktijknrchi@gmail.com - 06-19076466 - Dodonaeuslaan 302 1504KC Zaandam